• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5492 artikelen

Online workshop Sterkaart

2069 keer gelezen

Velen van jullie hebben vast al vaak het abonnement voor de online workshops voorbij zien komen. Wekelijks krijgen onze abonnees de leukste video’s met nieuwe projecten, die je dan lekker thuis op je gemak kunt maken. Vandaag delen we in deze blog de online workshop van de Sterkaart. Gerlinde heeft deze leuke baby uitvoering gemaakt.

Maar voor de mensen die geen abonnement hebben, hebben we sinds kort ook iets nieuws, namelijk onze leerzame lessen. Dat wil zeggen dat je onze online workshops ook los kunt bestellen. Na ontvangst van je betaling krijg je per e-mail de link naar de video toegestuurd. Deze video is uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

Wij brengen de Noor & Zo lessen bij jou thuis!
We sturen je, na ontvangst van je betaling, een e-mail met daarin een verborgen link zodat de les privé blijft en de bijbehorende uitleg.

• Lessen wanneer en waar JIJ dat wilt vanaf je computer, telefoon of
tablet
• Op een plezierige manier de basistechniek leren
• Alles rustig kunnen terugkijken wanneer jij dat wilt

Voor de basis van haar kaart heeft Gerlinde het witte cardstock van Bella Lulu gebruikt. In het nieuwe papierblok in de wolken van Bella Lulu zitten hele leuke printjes die je ook perfect kunt gebruiken voor het maken van babykaartjes. Natuurlijk mag het vliegtuig van CraftLab niet ontbreken op de voorkant van Gerlinde haar kaart. In het vliegtuig zit beer Ted die door de wolken vliegt.

De wolkjes van CraftLab heeft Gerlinde ook aan de binnenkant van de kaart gebruikt. De kleinste wolkjes heeft ze op de ster zelf geplakt. Het kleine beertje aan de binnenkant is van Marianne Design maar deze is niet meer leverbaar. De teksten die Gerlinde heeft gebruikt komen uit de stempelset baby van CraftLab. De Sterkaart kun je natuurlijk in allerlei uitvoeringen maken, deze kaart is ook heel leuk om te maken voor kerst.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Eén reactie op “Online workshop Sterkaart”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtig allemaal. Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag