• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Super gefeliciteerd

2888 keer gelezen

Anouk heeft al weer heel veel leuks gemaakt met de augustus collectie van Marianne Design. Tijdens de DEMO vorige week heeft ze ook LIVE op YouTube een kaartje gemaakt en deze video kun je nu weer terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog. In deze blog laten we jullie graag een aantal kaartjes zien die Anouk heeft gemaakt met de nieuwe giraffe van Marianne Design.

In de nieuwe collectie van Marianne Design zitten ook deze nieuwe cijfer stencils die 12 cm hoog zijn. Leuk voor kinderkaarten maar deze cijfers zijn natuurlijk ook leuk te gebruiken voor een Sarah of Abraham kaartje. Op onderstaand kaartje heeft Anouk het cijfer 10 gebruikt voor een kinderverjaardag. Voor de achtergrond heeft Anouk het designpapier White Wash gebruikt en voor de cijfers het nieuwe designpapier christmas at home. Anouk heeft de cijfers gemat op wit cardstock waardoor de cijfers beter naar voren komen. De giraffe heeft Anouk ook gemaakt met het designpapier christmas at home en het bijpassende cardstock. Anouk heeft het kaartje afgemaakt met een grasrand, een paar bloemen en blaadjes en een passende tekst. De waterdruppels op de cijfers heeft Anouk gemaakt met glossy accents.

Wisten jullie dat Anouk de voorbeeld kaarten met de nieuwe giraffe van Eline gemaakt heeft voor in het nieuwe Marianne Magazine? Ook dit leuke magazine kunnen jullie onderaan deze blog bestellen. Op onderstaand kaartje heeft Anouk de giraffe gecombineerd met het nieuwe cijfer stencil 1. Aan de rechterkant van het cijfer heeft Anouk verschillende nieuwe craftable circles boven elkaar geplakt en hier de leuke Eline’s animals stickers op verwerkt. De slinger op de kaart komt uit de collectables set van de luchtballon en de leuke cadeautjes zitten in de collectables set van de elfjes.

Op het laatste kaartje komt behalve de giraffe ook het aapje en het stokstaartje naar het feestje. De feesthoedjes heeft Anouk gemaakt met de collectables set pig family. Het fleurige designpapier komt uit het paperpad summer vibes. Ook op dit kaartje heeft Anouk het cijfer gemat op wit cardstock zodat het cijfer goed zichtbaar is. De tekst van harte heeft Anouk gestempeld op de nieuwe craftables circles die ook deze maand in de collectie zitten.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag