• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Tuinhandschoen met bakje

281 keer gelezen

Er is onlangs een hele leuke voorjaarscollectie uitgekomen van Dutch Doobadoo met daarin diverse tekenmallen van o.a. een tuinhandschoen, een zak met aarde, het woordje lente en meer leuks. Deze week is Antoinette aan de slag gegaan met de tuinhandschoen en ze heeft er in een LIVE workshop weer iets heel leuks mee gemaakt.

Het is een 3D bakje geworden met daarin bloembolletjes. Erg leuk om iemand cadeau te doen die bijvoorbeeld wel een opkikker kan gebruiken. Neem voor het bakje een stuk cardstock van 19,5 x 16 cm. Ril de lange kant op 5,5 en 14 cm. Ril de korte kant op 5,5 en 10,5 cm. Voor de verdere uitleg kun je de video bekijken die onderaan deze blog staat.

En in dit voorjaarstuintje mag de tuinman natuurlijk niet ontbreken. Deze heeft ze gemaakt met Carlos de gnome uit de CraftLab collectie.

In deze blog ook nog een 2e kaartje dat Antoinette gemaakt heeft met deze leuke tekenmal. Ze heeft er een paar van tuinhandschoenen mee gemaakt, beiden op een andere manier opgeleukt. Het papier en de plaatjes komen uit de Bella Lulu papierset Lente in de lucht.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag