• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5492 artikelen

Under construction

533 keer gelezen

 

Met de File folder page-stans 1981 van ECD worden uit het designpapier Under Construction van Pronty 2 pagina’s gestanst. Eén van deze pagina’s wordt omgedraaid, dat maakt niet uit voor de pockets (die ook meteen gestanst zijn) en zo heb je dus dubbele plannerpagina’s.  Uit zwart cardstock worden 2 stukken gesneden van 12x21cm dit wordt de ondergrond, en de gestanste pagina’s worden hier op gelijmd. Wel oppassen dat je alleen aan de randen lijmt, anders lijm je de pockets dicht.

Met de 6-hole Adjustable worden in beide pagina’s gaatjes geponst. Hierin worden de reinforcers om de gaatjes geplakt.

Uit de ECD Planner Essentials 42 Shapes, Frames& Words worden uit het Pronty designpapier,  zwart cardstock,  craftpapier en zachtblauw cardstock de labels, vlinders, bladeren en vlaggetjes gestanst. Alle gestanste onderdelen uit zwart cardstock worden gedeeltelijk geblend met de Harmony inkt ‘Bronce’ van Spectrum noir.  Hierdoor krijg je een prachtige koper-look, wat weer goed past bij de stoere uitstraling van deze pagina’s. Op de labels wordt een kleine afbeelding/foto uit de Poooli geplaatst,  de randen hiervan worden geblend met Memento inkt ‘Potters Clay’. Ook de vlaggetjes worden op de labels geplaatst. Om de labels de finishing touche te geven wordt door de oogjes een koordje geknoopt. De gestanste vlinders, en bladeren worden op de pagina’s gelijmd. Met witte Signo-pen wordt een doodle-lijntje getekend als kader op de Planner pagina’s en er worden witte accenten aangebracht op de labels, vlinder en bladeren. 

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop


Deprecated: Bestand Thema zonder comments.php is sinds versie 3.0.0 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. Graag een comments.php template aan je thema toevoegen. in /home/noorenzo/domains/noorenzo.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6079

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag