• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Value friends

156 keer gelezen

Natalie is weer aan de slag gegaan met de nieuwe Planner Essentials collectie van ECD en het nieuwe papier Bellerose Pink. Met de basis plannerpage mal uit de ‘Tickets and Tabs’ stansset zijn 2 pagina’s gestanst. De pagina’s zijn langs de randen geblend met Harmony inkt plum jam. Dit geeft de pagina’s meteen een warmere uitstraling. Alle tickets uit dezelfde set zijn uit verschillende designs van het Bellerose Pink gestanst. Een aantal tickets hebben een mooi zilveren randje gekregen door eerst de randen in de embossing inktpad te duwen en daarna in een bakje met het zilveren embossing poeder te drukken. Hierna is dit verhit met de heattool. Andere Tickets hebben een roze blending-rand gekregen met de kleur rose bud van Memento. Hierna zijn de Tickets bestempeld met teksten uit de stempelset tickets van Elizabeth Crafts. Zo krijg je een leuke variatie met verschillende Tickets.

De cherry blossom tak heeft Natalie 2 maal uitgestanst. De bloesembloemetjes zijn geblend met de rose bud kleur van Memento inkt. En ook de takken zijn be-inkt met bruine Memento inkt. Hierdoor krijgen deze delen een ‘schaduw’ en lijkt het minder plat,

Van de grootste ticket is op één pagina een pocket gemaakt, hierin kunnen verschillende Tickets worden geschoven. De andere Tickets zijn op beide pagina’s geplaatst. Daarna zijn de cherry blossom takken en bloemetjes geplaatst.

Om de plannerpagina’s helemaal af te krijgen zijn zilverkleurige  reinforcers geplaatst en is met de Signo pen op beide pagina’s een doodle randje getekend.  Ook zijn met deze Signo pen witte accenten aangebracht op de bloesemtakken en zwarte pijlen. Deze witte accenten geven echt een finisching touch!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag