• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Vandaag is het jouw feestje

1360 keer gelezen

Er is weer een hele leuke nieuwe collectie uitgekomen van Dutch Doobadoo en in deze blog al een aantal kaarten gemaakt door Jolanda met deze nieuwe release. Als eerste heeft Jolanda de nieuwe shadowbox gemaakt. Onderaan deze blog zie je ook de link naar de video hoe je deze shadowbox in elkaar zet.

De kaart is aangekleed met het papier Hello Fall van Marianne Design. Deze kleurtjes passen weer perfect bij de vosjes uit de slimline paper set Little Fox. Op de voorzijde van de shadowbox is de nieuwe boom uit de collectie Woodland van Sweet Stories gebruikt.

Een shadowbox is een soort doorkijkkaart dus het idee is dat je het bos inkijkt. Een vosje komt aangescheurd in de auto van CraftLab. Je kunt deze kaart overigens ook plat vouwen als je hem wilt versturen. Hieronder nog een tweede kaart van Jolanda deze keer op slimline formaat. In de set Little Fox zitten namelijk ook zoete designpapiertjes op slimline formaat.

Onderaan deze blog ook nog de stap voor stap video waarin Jolanda het eerste kaartje uit deze blog gemaakt heeft.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag