• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Veel kerstplezier

909 keer gelezen

Hebben jullie de kerstkaarten voor dit jaar al klaar en verzonden? Wij maken nog wat laatste kaartjes met de te gekke kit knippen & plakken met Jaap. Deze kun je natuurlijk ook leuk combineren met de stansen van CraftLab zoals Essentials mal van de paddenstoel. Als basis is het drieluik van Dutch Doobadoo gebruikt bij onderstaande kaart. De plaatjes, het designpapier en de banners met teksten zitten allemaal in de kit knippen & plakken met Jaap die je onderaan deze blog kunt bestellen.

Het is zo fijn dat je lekker veel plaatjes hebt die bij je designpapier passen. En nog leuker er is nu ook een stansvel uitgekomen met teksten en labels in dezelfde kleuren. Jolanda is lekker over de top gegaan met de plaatjes op dit kaartje.

Ook de mal van onderstaand doosje komt uit de kit. Deze heeft Whitley dicht gemaakt met een bijpassend lintje en het strikje komt van de Craftlab ovalen stans. Deze hebben we nu in de aanbieding van 13,99 voor 9,99 en vind je onderaan dit blog!

En ook de laatste kaart is gemaakt met een Dutch Doobadoo mal uit de kit. Gerlinde heeft het 3-luik gecombineerd met de elfjeshuisjes mal die eerder uitgekomen is. En op de huisjes heeft ze met een roze tint inkt het steentjes mask aangebracht.

Ook hier weer de gnomes en andere plaatjes erbij gecombineerd. Je kunt echt veel kaarten maken met de nieuwe kit en combineren met stansen en mallen van andere merken die je al in huis hebt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag