• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5608 artikelen

Winter Dreams

1975 keer gelezen

Vorig weekend heeft Anouk tijdens het Friendz festival al een demo gegeven met de nieuwe Winter Dreams collectie van Marianne Design. Vandaag willen we jullie in deze blog dan ook de leuke kaartjes laten zien die Anouk heeft gemaakt met de oktober collectie van Marianne Design. De nieuwe box card van Marianne Design was ook op het festijn een hardloper. Met deze nieuwe mal maak je leuke tafereeltjes in een handomdraai. Anouk heeft natuurlijk de nieuwe herten familie van Eline gebruikt op onderstaande kaart. Het nieuwe achtergrondvel winter dreams kan je ook heel leuk verwerken in de box card zoals Anouk heeft gedaan. Door aan de voorkant van de box wat sneeuw hoopjes te maken krijg je direct ook diepte in je kaart. De tekst prettige feestdagen en de poinsettia zijn ook nieuw deze maand en door de mallen uit hetzelfde designpapier te stansen past alles weer perfect bij elkaar.

Deze maand zijn er 2 nieuwe collectables uitgekomen van Eline waaronder ook deze schattige vogeltjes. De vogeltjes kan je ook weer heel leuk verwerken op het nieuwe knipvel waarop de takken al voorbedrukt zijn. Met deze nieuwe mal kan je heel verschillende vogels maken in verschillende kleuren en houdingen. Zoals jullie zien komt op onderstaande kaart een vogeltje net aanvliegen en het andere vogeltje is druk aan het zingen. Door de vogels een sjaal om te doen zien ze er nog schattiger uit. Anouk heeft met de glossy accent pen van Studio Light de besjes wat glans gegeven waardoor die er nog beter uitspringen op de kaart. Een tekst stempelen op het achtergrondvel kan met Stazon inkt. Hier heeft Anouk de leuke stempel Christmas mail van Marleen voor gebruikt.

Met de nieuwe knipvellen van Eline maak je snel een leuke winterse kaart. De kleuren van het knipvel passen natuurlijk weer perfect bij het nieuwe papierblok winter dreams van deze maand. Op onderstaande kaart heeft Anouk het mama en baby hertje bij elkaar in de sneeuw gezet. Zijn ze niet lief zo samen? De tekst prettige feestdagen en de poinsettia heeft Anouk gestanst uit het nieuwe papier. Het sneeuwrandje is gemaakt met het nieuwe glitterpapier van Bella Lulu.

Voor nog meer inspiratie met deze nieuwe collectie kunnen jullie hieronder nog de live terugkijken op youtube die Anouk afgelopen week gegeven heeft in onze Noor & Zo facebookgroep.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

4 reacties op “Winter Dreams”

  1. liafaes0 schreef:

    Vooral de vogeltjes zijn mijn favorietjes. Leuk gedaan de accenten met de glossy

  2. sarigerrijts schreef:

    Super leuk de hertjes en vogeltjes. Mooie kaarten.

  3. Francien schreef:

    Super leuke lijn. Ik ben altijd gek op Anouk gaat kaartjes, deze zijn ook weer te gekšŸ˜˜

  4. horsmeier schreef:

    Super schattig! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag