• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Winter Wonderland

2826 keer gelezen

Van Studio Light zijn er weer twee Plywood scenery’s uitgekomen, er is nu een ovale en een vierkante scenery verkrijgbaar. Dit zijn MDF pakketjes die je zelf helemaal naar eigen idee kunt pimpen. In deze blog laten we jullie graag de voorbeelden van Dia en Karin zien.

Dia is al aan de slag gegaan met de ovale scenery en heeft hiervoor de Festive Forest lijn van Studio Light bij gebruikt. Doordat het pakketje uit verschillende lagen bestaat krijg je mooi diepte in je project en kun je de lagen ook in verschillende kleuren designpapier opbouwen. Door de randjes met gesso te bewerken krijg je een mooi winters effect. De tekst die Dia heeft gestempeld komt uit de stempelset christmas text van Studio Light. Er is ook een nieuw stickerboekje verschenen met allemaal leuke Engelse teksten in alle vormen en maten. In dit boekje vind je altijd een passende tekst voor op je kaart.

Karin heeft al een leuk voorbeeld gemaakt met de vierkante plywood scenery. De scenery heeft ze opgebouwd met het designpapier kerstpost van Bella Lulu. Doordat de scenery uit verschillende lagen bestaat kun je leuk alle plaatjes opbouwen waardoor je een echt kijkkastje krijgt. Bovenaan de scenery heeft Karin nog wat dennentakjes geplakt en een tekst uit het Engelse stickerboekje van Studio Light.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag