• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
 •    Gratis verzending vanaf 75 euro
 •    Betaal veilig en snel
 •    Fysieke winkel met brasserie
 •    5342 artikelen
 •    

Wolken, wind en regen

746 keer gelezen

De herfst komt er nu echt langzaam aan en met de nieuwe collectie van Marleen maak je de leukste herfstkaartjes. Vandaag willen we jullie in deze blog dan ook de leuke kaartjes laten zien die Anouk heeft gemaakt met de september collectie van Marianne Design. Het nieuwe craftstencil diorama by Marleen heeft Anouk op onderstaande kaart als basis gebruikt. In het nieuwe papierblok Welcome Fall zitten allemaal toffe herfstkleuren die je perfect kunt gebruiken voor de akkers in het diorama. Ook de kruiwagen is nieuw deze maand en die kun je weer op heel veel verschillende manieren gebruiken. Zien jullie dat de hamster zich heeft verstopt in de kruiwagen tussen het hooi? Vorige maand zijn er zonnebloemen en mais uitgekomen van Marleen die weer perfect passen bij de collectie van deze maand. De kraai zit bij de nieuwe collectables mal van van de vogelverschrikker van Marleen en die mag natuurlijk niet ontbreken op de akkers. Hier en daar wat losse blaadjes en een paar paddenstoelen maken het herfstkaartje helemaal af.

Nieuw deze maand is de cottage shutters mal die je op veel verschillende manieren kunt gebruiken zoals Anouk laat zien in deze blog. Op onderstaande kaart heeft Anouk de steentjesmal gestanst uit het rode designpapier uit het nieuwe papierblok Welcome Fall. De steentjesmal heeft ze daarna gemat op kraftpapier zodat de mal mooi naar voren komt. De deurtjes heeft Anouk ook gestanst uit kraftpapier en aan de binnenkant van de deuren heeft Anouk nog een andere kleur designpapier gebruikt. Het egeltje hangt uit het raam en kijkt naar de regen. De tekst dikke knuffel voor jou komt uit de nieuwe tekstcirkel kaartje voor jou van Marleen. De wolken komen uit het nieuwe craftstencil diorama by Marleen. Onderaan de kaart heeft Anouk nog een grasrand gemaakt met paddenstoelen en wat losse blaadjes.

Anouk laat zien dat je de nieuwe shutters mal ook in een huisje kunt gebruiken, hier heeft ze het gingerbread house by Marleen voor gebruikt. Het designpapier heeft Anouk uit twee delen getekend en geknipt zodat de shutters mal precies past in het onderste deel van het huisje. De deurtjes heeft ze weer gestanst uit een andere kleur designpapier zodat de luiken nog beter naar voren komen. Door tussen het huisje en het dak een dwarsbalk te maken heeft Anouk een zolder gecreëerd en hier ligt zoals jullie zien het hooi opgeslagen.

Het kleine raampje op de hooizolder heeft Anouk gemaakt van het wiel van de nieuwe kruiwagen van Marleen. Ook op dit kaartje mag een grasrand, blaadjes en paddenstoelen niet ontbreken.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

2 reacties op “Wolken, wind en regen”

 1. Anouk Cox schreef:

  Hoi Betha,

  Dankjewel, groetjes Anouk

 2. horsmeier schreef:

  Zulke leuke kaarten Anouk, je inspireert mij altijd met de artikelen van MD. Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag