• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Facebook Live

Tikkie jij bent hem!

woensdag, 7 februari 2024
Starttijd 09:00
Eindtijd 10:00
Facebook Live

Kijk mee naar onze LIVE stream vanuit de winkel door Jolanda.

Het gemak is dat je tijdens deze live meteen kunt bestellen door een reactie te plaatsen. Zorg dat je duidelijk omschrijft wat je wilt hebben dus merk + omschrijving. Wij zorgen dat alles voor je verzameld wordt in een mandje. We starten iedere week op donderdag met nieuwe mandjes en die mandjes blijven staan tot de woensdag erna. Je hebt dus een hele week de tijd om iets toe te voegen aan hetzelfde mandje. Dit kan via de live maar ook door tijdens openingstijden te bellen naar (0416) 74 32 00.

Wij vragen jullie zelf duidelijk bij te houden wat je besteld hebt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Na een week gaan wij alles optellen en krijg je via Facebook Messenger je kassabon met een tikkie om te betalen. Door de Belgische klanten kan met bankoverschrijving betaald worden.

Het voordeel van bestellen in je tikkie mandje is dus dat je verzendkosten bespaart doordat je lekker op kunt sparen. Iedere dag komen er bij ons nieuwe spullen binnen dus iedere dag hebben we wel iets wat we willen laten zien in een live stream.

Binnen Nederland leveren we franko vanaf 75 euro en voor België is het franko bedrag 100 euro.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag