• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Box met ka-doosjes

1780 keer gelezen

Velen van jullie hebben vast al vaak het abonnement voor de online workshops voorbij zien komen. Wekelijks krijgen onze abonnees de leukste video’s met nieuwe projecten, die je dan lekker thuis op je gemak kunt maken. Vandaag delen we in deze blog de online workshop van de box met ka-doosjes bedacht door Natalie. De uitwerking hieronder in kerstuitvoering is gemaakt door Gerlinde.

Het project is dus een hele leuke doos met daarin allemaal melkpakjes waar je kleine kadootjes in kunt doen. Je kunt dit project natuurlijk het hele jaar door maken in diverse thema’s. Binnenkort komt er ook nog een Facebookhop met dit project met nog meer uitvoeringen voor jullie.

Maar voor de mensen die geen abonnement hebben, hebben we sinds kort ook iets nieuws, namelijk onze leerzame lessen. Dat wil zeggen dat je onze online workshops ook los kunt bestellen. Na ontvangst van je betaling krijg je per e-mail de link naar de video toegestuurd. Deze video is uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik is niet toegestaan.

Wij brengen de Noor & Zo lessen bij jou thuis!
We sturen je, na ontvangst van je betaling, een e-mail met daarin een verborgen link zodat de les privé blijft en de bijbehorende uitleg.

• Lessen wanneer en waar JIJ dat wilt vanaf je computer, telefoon of
tablet
• Op een plezierige manier de basistechniek leren
• Alles rustig kunnen terugkijken wanneer jij dat wilt

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Ook het abonnement of de losse online les kun je daar vinden.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag