• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

By the fireplace

211 keer gelezen

Er zijn weer hele leuke Card deco tekenmallen binnen gekomen die Jolanda weer heeft mogen ontwerpen. Betha is al aan de slag gegaan met deze leuke tekenmallen. In deze blog laten we jullie graag haar kaartjes zien dus lees gezellig mee.

Benjamin warmt zich lekker op aan de open haard. Kijk hoe leuk als je de open haard in 3D maakt. Het designpapier komt uit het papiersetje sweet christmas van Studio Light. Betha heeft uit het bijpassende stansblok de plaatjes en teksten gebruikt, zo past alles mooi bij elkaar qua kleur.

De kerstman die cadeautjes komt brengen mag natuurlijk niet ontbreken bij de open haard. Mooi hoe Betha de kleur van de kerstman heeft aangepast aan de kleuren van de open haard. De hulsttakjes heeft Betha gemaakt met de hulst die bij de slee van CraftLab zit. In het midden van de slinger pronkt de mooie poinsettia. De besjes op de hulsttakken heeft Betha gemaakt met een rode parelpen. De kerstsokken en cadeautjes komen uit het stansblok sweet christmas van Studio Light. De baard en de bontkraagjes van de kerstman heeft Betha gemaakt met wattenschijfjes zo lijkt de kerstman nog levendiger.

Ook onderstaande tekenmal van de christmas bell is een nieuwe mal van Card deco. Ook voor dit kaartje heeft Betha het designpapier en de stansplaatjes uit de set sweet christmas gebruikt. Door de strik van de bel een hele andere kleur te geven springt deze er mooi uit. Aan de binnenkant van de kaart heeft Betha de postage stamp mal van CraftLab gebruikt. De kaart heeft ze verder aangekleed met plaatjes uit het stansblok sweet christmas.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Eén reactie op “By the fireplace”

  1. horsmeier schreef:

    Wat gaaf om mijn kaarten hier te zien! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag