• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Cold Days

173 keer gelezen

De nieuwe collectie cold days van Dutch Doobadoo vliegt de winkel uit, vooral de nieuwe knippen en plakken met Jaap is razend populair. Jolanda is voor jullie ook al LIVE aan de slag gegaan met deze nieuwe collectie en deze video kun je weer terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vind je onderaan deze blog.

In de nieuwe knippen en plakken met Jaap zitten meerdere tekenmallen waaronder deze leuke paddenstoel. Jolanda heeft deze paddenstoel verwerkt op een vierkant kaartje. Het designpapier cold days en de stansplaatjes kun je ook weer los aanschaffen. Handig als je snel door je papier uit de set heen bent. De boompjes die Jolanda heeft gebruikt komen uit de collectie van CraftLab. Door de paddenstoel verhoogd op te plakken en een ijsrandje te maken en nog wat sneeuw krijg je een echt winters kaartje. De rubberen stempel cozy winter vibes zit ook in de nieuwe knippen en plakken met Jaap.

Ook Christa heeft al heel veel leuks gemaakt met deze nieuwe Dutch Doobadoo collectie. Op onderstaand kaartje heeft Christa 2 tekenmallen uit de set met elkaar gecombineerd. Van het tweeluik heeft ze één kaartje gemaakt en hier de tekenmal van de paddenstoel op verwerkt. Wist je dat je de witte stippen op de paddenstoel heel gemakkelijk maakt met een ronde cirkelpons? Het kaartje heeft Christa verder aangekleed met de leuke stansplaatjes cold days en de tekst uit de set knippen en plakken met Jaap.

Pop-up kaarten blijven ook altijd leuk om te maken zeker als je er een leuk tafereeltje op maakt zoals Christa op onderstaand kaartje laat zien. Voor de basis heeft ze de fold art cart wolken van Dutch Doobadoo gebruikt. De extra laagjes wolken heeft Christa gemaakt met het nieuwe mask art clouds. Op de pop-up heeft ze de grote paddenstoel uit de knippen en plakken met Jaap verwerkt. Het kaartje heeft ze verder aangekleed met de nieuwe stansplaatjes. Het ijsrandje komt uit de collectie van CraftLab.

Ook de tekenmal I love winter zit in de nieuwe knippen en plakken met Jaap. Christa heeft er weer een schitterend kaartje mee gemaakt. De accenten op de letters maakt Christa met een blackliner en een signo pen. De sneeuw heeft Christa gemaakt met een snowmarker.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Cold Days”

  1. horsmeier schreef:

    Superleuk en mooi! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag