• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5676 artikelen

Cozy winter vibes

33 keer gelezen

Er ligt weer een nieuwe Knippen & Plakken met Jaap in het thema Cold Days in de winkel. Naast deze set is er nog een losse set papier bij en een setje met stansplaatjes. Je kunt de producten los aanschaffen maar het is ook mogelijk om dit alles samen als voordeelpakket te bestellen onderaan deze blog. Annette is al aan de slag gegaan met dit leuke pakket dus in deze blog laten we jullie graag haar kaartjes zien.

Behalve designpapier, knipvellen en 1 stansvel zitten er ook weer 3 tekenmallen in de nieuwe knippen en plakken met Jaap. Annette heeft de nieuwe i love winter mal gebruikt voor onderstaand kaartje. Het designpapier zit ook in de set maar het is mogelijk om het papier los aan te schaffen. Super handig dus als je direct twee setjes designpapier wilt aanschaffen. De plaatjes die Annette heeft gebruikt zijn de nieuwe stansplaatjes cold days. Voor het hart heeft Annette glitterkarton gebruikt dat past natuurlijk perfect bij dit winterse kaartje. De teksten komen uit een oudere knippen en plakken met Jaap genaamd dear santa.

De andere twee tekenmallen heeft Annette gecombineerd op onderstaand kaartje. Het tweeluik heeft ze aan een kant voor de helft omgevouwen en hierop de tekenmal van de paddenstoel geplakt. Zo blijft de kaart mooi staan. Met structuurpasta heeft Annette sneeuw gemaakt op het designpapier. Het kaartje heeft ze verder aangekleed met de stansplaatjes uit de nieuwe collectie cold days.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag