• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5561 artikelen

Dreamy Christmas

2822 keer gelezen

Van Studio Light komt er weer een schitterende kerstlijn aan genaamd Dreamy Christmas. Onze gastdesigner Ans van Geijtenbeek is al met deze nieuwe lijn aan de slag gegaan. In deze blog willen we jullie laten zien wat voor moois Ans al gemaakt heeft met deze nieuwe kerstcollectie van Studio Light.

Voor de basis van onderstaande kaart heeft Ans een tekenmal van Card Deco gebruikt genaamd lovely lilacs. Deze tekenmal kun je op verschillende manieren gebruiken. Ans heeft er een staande kaart van gemaakt. Let op dat je de rillijnen goed doet vouwen met een vouwbeen zodat de kaart rechtop blijft staan. Het designpapier en alle plaatjes komen uit de nieuwe collectie Dreamy Christmas. Alle kleuren passen natuurlijk weer perfect bij elkaar. Door de plaatjes met foam op te plakken krijg je ook weer diepte in de kaart.

Ook voor onderstaande kaart heeft Ans de nieuwe tekenmal van Card Deco gebruikt. In het nieuwe designpapier zitten behalve blauwtinten ook andere kleurtjes die je perfect kunt gebruiken voor je kerstkaarten. Door labels te gebruiken en deze verhoogd op te plakken krijg je een speels effect. De tekst best wishes komt uit de nieuwe stempelset van Studio Light.

Ook de large tag van CraftLab kun je als basis heel goed gebruiken om kerstkaartjes mee te maken. In het nieuwe paperpad zit ook effen designpapier en deze heeft Ans gemat op onderstaande kaart. De plaatjes op onderstaande kaarten zijn allemaal uitdrukkers uit de nieuwe collectie. Ontzettend handig want je hoeft dus niet zelf de plaatjes te knippen. Een passende tekst op de kaart en je hebt snel weer een paar kaartjes klaar.

Voor de laatste twee kaarten heeft Ans weer de mooie tekenmal van Card deco gebruikt. Het designpapier loopt mooi in elkaar over qua kleur. De plaatjes die Ans heeft uitgezocht matchen weer mooi met de achtergrond van de kaart. De mooie strik die Ans heeft gebruikt is van CraftLab en past perfect op de ronding van de kaart.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Je kunt deze collectie los bestellen of als voordeelpakket.

Tags:

Eén reactie op “Dreamy Christmas”

  1. horsmeier schreef:

    Prachtige kaarten! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag