• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Een doosje met shakers

245 keer gelezen

Deze maand is er een nieuwe mal van een doosje uitgekomen van Dutch Doobadoo, de Box Art Henri. Monica heeft er onderstaand doosje met shakers mee gemaakt. Voor de shakers heeft ze de stans en bijpassende blister Bloem van StudioLight gebruikt. De steel en de bladeren zijn gemaakt met de Dutch Doobadoo Card Art Flowers en onderaan het doosje heeft ze de hoge grasrand van Marianne Design geplakt. Boven op het doosje heeft Monica een strik gezet en hier een toefje met bloemen op gemaakt. De strik heeft ze gemaakt met het 1-2-3 Punch board van WeR Memory Keepers.

Het linker doosje is door Monique gemaakt. Monique heeft voor de basis zwart cardstock gebruikt. Het designpapier en de leuk plaatje komen uit de Crafty Kit Slimline Lieveheersbeestje van Dutch Doobadoo.

Het rechter doosje is gemaakt door Monica. Ook Monica heeft de Crafty Kit Slimline Lieveheersbeestje voor het doosje gebruikt. De wolkjes die op het doosje zijn geplakt komen ook uit deze set, onderaan het doosje is weer de hoge grasrand van Marianne Design gebruikt.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag