• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Een liefdevol nieuwjaar

2905 keer gelezen

Joyce heeft voor jullie LIVE een leuk boekje gemaakt met de fold art square en de crafty kit vrolijk kerstfeest van Dutch Doobadoo. De video kun je weer terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. De link vind je onderaan deze blog. In deze blog laten we jullie zien hoe Joyce het boekje heeft gemaakt.

Joyce heeft de fold art mal eerst getekend en uitgeknipt en deze op de rillijn dubbelgevouwen zodat je al een dubbele kaart krijgt. Door een extra flapje toe te voegen van 15 x 9 cm krijg je een soort boekje. De plakstrook van de extra flap heeft Joyce onder het designpapier geplakt zodat deze mooi is weggewerkt. Joyce heeft met de randpons sweet petite van Vaessen randjes geponst die ze op de zijkant en binnenkant van haar boekje heeft geplakt.

Het boekje heeft Joyce gepimpt met de nieuwe crafty kit vrolijk kerstfeest van Dutch Doobadoo. In deze set zitten 12 vel designpapier, 3 stansvellen en 1 card art stencil. Aan de binnenkant van het boekje heeft Joyce nog de vierkante mal van CraftLab gebruikt. De teksten die Joyce heeft gebruikt komen ook uit de crafty kit. De randjes van het boekje heeft Joyce nog een beetje ruw gemaakt met een distress tool.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag