• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5561 artikelen

Enchanting Christmas

2693 keer gelezen

Van Find It ligt er ook al een nieuwe kerstcollectie in de winkel genaamd Enchanting Christmas. Karin heeft er afgelopen week al een DEMO mee gegeven in de winkel en vandaag laten we jullie in deze blog al een aantal kaartjes van Ans zien.

In de nieuwe collectie zitten twee tekenmallen van deze snowglobe en ster. Ans heeft voor beide kaarten het designpapier Enchanting Christmas gebruikt. De losse hulsttakjes op de snowglobe komen uit de nieuwe cirkelmal. Er zijn ook nieuwe 3D uitdrukvellen uitgekomen en voor de ster heeft Ans het uitdrukvel Christmas snowmen gebruikt. De teksten op Ans haar kaart heeft ze gemaakt met de stempelset best wishes van Studio Light.

Met de nieuwe cirkelmal kun je ook een leuke easelkaart maken zoals Ans hier laat zien. Het leuke sneeuwpopje is een uitdrukplaatje en kun je in 3D opbouwen. Op de onderste cirkel heeft Ans een tekst gestempeld en hier nog losse hulsttakjes op verwerkt. Het strikje is van CraftLab en heeft Ans gestanst uit het bijpassende papierblok Enchanting Christmas.

Ans heeft ook nog een kaartje gemaakt met de nieuwe presents tag. Door deze drie keer te stansen en een stukje over elkaar heen op te plakken met foamtape krijg je dit leuke kaartje. De blikvanger op het kaartje is het nieuwe rendier, deze komt goed naar voren omdat je het rendier uit twee kleuren kunt stansen. De cadeautjes en de tekst happy holidays maken het kaartje helemaal af.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Je kunt deze collectie los bestellen of als voordeelpakket.

Tags:

Eén reactie op “Enchanting Christmas”

  1. horsmeier schreef:

    Heel mooi! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag