• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Flying by to say hi

1681 keer gelezen

Vandaag willen we in deze blog graag een paar ballonkaarten aan jullie zien. Het idee is door Natalie uitgewerkt in een stap voor stap video voor de abonnees van onze online workshops. Voor slechts 10 euro per maand neem je al een abonnement. Je krijgt hiervoor 2 nieuwe video’s per week, plus toegang tot alle honderden video’s die we al eerder gemaakt hebben.

De eerste kaart gemaakt door Jolanda is de ballon in een dubbele kaart. Hier is voor jullie ook weer een aparte video van gemaakt. In deze video laat Jolanda ook zien hoe je het truitje voor onze beer Ted kunt maken.

En op de tweede kaart vliegt onze Henri mee. Oh jee als dat maar goed afloopt. De leuke tekst komt uit de CraftLab stempelset Going Place.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Ook zie je hier de link naar het abonnement voor de online workshops.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag