• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5676 artikelen

Halloween

92 keer gelezen

Vandaag in deze blog nog meer griezelige inspiratie voor jullie van Francien Koomen, die sinds kort ook in het Dutch Doobadoo team zit. Ze is aan de slag gegaan met de Card Art mal met het woord HALLOWEEN en de vleermuis. De letters zijn op kleur gemaakt met oranje en paarse inkten. Het kaartje is verder aangekleed met de nieuwe stansplaatjes van Dutch Doobadoo.

In de crafty kit hallo herfst zit behalve designpapier en 3 stansvellen ook dit leuke tekenstencil van deze pompoen. Wat een geweldig idee van Francien om de ogen te maken met verschillende ovalen en ronde ponsen van Vaessen. De accenten op de pompoen heeft Francien gemaakt met een witte signo pen en een zwarte blackliner. Om de hoed heeft Francien nog hempcord gewikkeld, lekker spooky!

Francien is ook al aan de slag gegaan met de nieuwe Build Up mal van de vampier van Dutch Doobadoo. Lastig om hier bang van te worden… Voor de basis van haar kaart heeft Francien de vierkante mal van CraftLab gebruikt en hier een ronde nested circle opgeplakt. Het designpapier en de plaatjes komen uit de crafty kit hallo herfst. Er is ook nog een set met losse stansplaatjes. De baard van de vampier heeft Francien gemaakt met wattenschijfjes en de tanden van de vampier heeft ze een beetje aangezet met een rode inkt.

Halloweenkaartjes kunnen ook heel cas (clean and simpel) zijn. Voor het laatste kaartje heeft Francien een vierkante basismal gesneden en hier designpapier opgeplakt in twee laagjes. Op het designpapier heeft ze ogen gemaakt met verschillende ponsen. Een tekst uit de crafty kit mag natuurlijk niet ontbreken op haar kaart. Alle leuke Halloween producten kun je onderaan deze blog bestellen.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag