• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Henri de Notenkraker

747 keer gelezen

Afgelopen zondag heeft Jolanda weer live een kaartje gemaakt. Deze keer heeft ze Henri omgetoverd tot Notenkraker en hier een heel leuk easelkaartje mee gemaakt. Henri was bij de eerste release direct uitverkocht maar hij komt er weer aan. Begin oktober verwachten we Henri weer. Onderaan deze blog kun je hem alweer in pre-order bestellen.

Jolanda heeft verschillende printjes uit het papierblok Merry & Bright van Craftlab gebruikt op haar easelkaartje. Deze kleuren passen natuurlijk weer perfect bij elkaar. In de nieuwe vierkante mal van Marianne Design heeft Jolanda een shaker gemaakt en hiervoor heeft ze de kant en klare blisters van Marianne Design voor gebruikt. In de shaker heeft Jolanda ook nog de leuke bomen van Craftlab van vorige maand gebruikt die we ook weer begin oktober verwachten binnen te krijgen.

Met de Notenkraker Friendz mal van Craftlab kun je natuurlijk ieder diertje aankleden, maar Henri is wel erg stoer toch als Notenkraker? De tekst Merry Christmas is de nieuwe stans & stempel feestdagen van Studio Light.

Om het easelkaartje te kunnen laten staan heeft Jolanda de nieuwe Poinsettia van Craftlab gebruikt. Deze mooie bloem ligt vanaf 18 augustus in de winkel maar kun je natuurlijk al in pre-order onderaan deze blog bestellen. Om het kaartje af te maken heeft Jolanda nog wat sneeuw gespetterd met een spetterpen en kerstgroene parels gemaakt met een parelpen.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag