• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5235 artikelen
  •    

Hobby Festijn Laurens van Gurp

224 keer gelezen

Wat was het weer een feestje afgelopen dinsdag met het Laurens van Gurp festijn. Corry is aan de slag gegaan met de stempel met de octopus “Flip Flops” en heeft er 2 te gekke kaarten mee gemaakt. Bij deze eerste kaart heeft ze de Craftlab basismal splash gebruikt die helemaal in het thema past. Samen met de Dutch Doobadoo paraplu en de octopussen die eruit gepiept komen.

Voor de andere kaart heeft ze de Dutch Doobadoo basismal Jeff gebruikt. Deze mal komt eind van de maand uit en kun je al in pre order bestellen. Op de achtergrond zie je de wolken gemaakt met het wolken mask van Dutch Doobadoo. Het water is gemaakt met de nieuwe splash mal die ook eind van de maand uitkomt bij Dutch Doobadoo. Het is een mooi water tafereel geworden.

Corry heeft van de Craftlab baby accesories een bootje gemaakt waar de octopus in vaart. De tekst “Ik neem vandaag een slipperdag” komt van de tekst stempelset uit de nieuwe serie van Laurens van Gurp.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag