• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5246 artikelen
  •    

Hobby Festijn Safari Friends

268 keer gelezen

Wat was het weer een leuke dag met allemaal safari projecten. Voor een demodag in de winkel is ook Karin onlangs aan de slag gegaan met dit leuke papier. Ze heeft er met een mallenset van Dutch Doobadoo een mini album boordevol diertjes van gemaakt.

Ook Whitley heeft een live gegeven en heeft dit project gemaakt, een A6 kaart met daarop een pocket met cadeaukaartje. De video van Whitley kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Whitley heeft voor haar project de nieuwe Craftlab atc stans gebruikt. Deze bestaat uit een pocket en atc kaartje. Deze heeft ze op haar basiskaart verwerkt en de leuke diertjes erbij gecombineerd. Een tekst stempel erbij en de jarige zal erg blij zijn met deze mooie kaart.

De video van Linda kun je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Linda heeft de Craftlab basismal splash gebruikt en er een schud gedeelte in gemaakt. Je ziet de kleuren sequins als je de kaart schud. Hierbij heeft ze dieren uit de extra set gecombineerd en diverse bloemen.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag