• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

Hobby Festijn Stick & Stamp

239 keer gelezen

Wat was het weer een gezellig feestje met het Hobby Festijn Stick & Stamp. Daisy heeft in haar live een scrap pagina gemaakt met de nieuwe slimline stempels van StudioLight. De leuke cirkel met harten is de Essentials Circle Heart van Creative Craftlab.

In haar live liet Daisy ook dit leuke slimlinekaartje zien die ze gemaakt heeft met de slimline stempel Hart van StudioLight.

Jolanda heeft onderstaand kaartje gemaakt in haar live en hier voor onder andere de stansmal vlinder en het maskstencil van de vlinder uit de Blooming Butterfly collectie van StudioLight. Voor de achtergrond van haar kaartje heeft ze de water re-active inkten van harmony gebruikt. De video van Jolanda kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag