• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5249 artikelen
  •    

Hobby festijn waxzegels

274 keer gelezen

Onlangs hadden we weer diverse leuke LIVES in onze Noor & Zo groep. Deze keer helemaal in het teken van de geweldige wax lijn van Carlijn Design. Deze lijn bestaat uit een waxbrander met lepel. 3 kleuren wax en bijpassende waxzegels zowel solid of met tekst of afbeelding.

Deze pocket kaart heeft Whitley gemaakt met de ATC stansmal van Craftlab. Het is een hele veelzijdige mal. In onze tikkies hebben we al zoveel variaties met de mal laten zien. En met een mooie waxzegel maakt het je creatie helemaal af. Whitley heeft de zegel in de kleur gemaakt bijpassend bij haar designpapier. De video van Whitley vind je onderaan dit blog.

Ook op je kerstkaarten staan de waxzegels leuk. Het label van Craftlab is uit kraft gestanst en de achtergrondstempel met de enveloppen is er met witte inkt op gestempeld. Wat plaatjes van het nieuwe Bella Lulu knipvel kerstpost erbij en je hebt een leuke kerstkaart gemaakt.

En als laatste nog een kaartje van Whitley. De wax melts in de kleur favourites passen zo leuk bij het Craftlab papier better together. De mini envelopjes van de happy mail set maken het met de waxzegel ook weer helemaal af. Meer heeft je kaart niet nodig.

De video van Linda kan je hier terugkijken op ons YouTube kanaal.

Eind deze week komt er weer een nieuwe collectie met wax zegels bij ons binnen van Carlijn Design. Daisy zal hier zaterdag aanstaande ook een demo mee geven in de winkel.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag