• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5561 artikelen

Ik hou van de zomer

2706 keer gelezen

De juli collectie van Marianne Design is lekker zomers met heel veel nieuwe collectables. Anouk heeft al heel veel leuks gemaakt met deze nieuwe collectie en in deze blog willen we jullie graag haar kaartjes laten zien.

In het nieuwe zwembad van Marleen kun je allemaal verschillende diertjes laten spetteren. Het nieuwe paperpad fresh lemonade en het bijpassende cardstock kun je ook voor zwembadkaarten gebruiken door de verschillende blauwe tinten die erin zitten. Anouk heeft de hamsters vandaag een duik laten nemen. De kaart heeft Anouk aangekleed met verschillende bloemen, bladeren, accessoires van Eline en een zomerse tekst. De waterdruppels heeft Anouk gemaakt met glossy accents.

In de zomer heb je natuurlijk een flitsende zonnebril nodig en die zit ook in de juli collectie. Anouk heeft van de glazen een dubbele shaker gemaakt. Aan de binnenkant van de glazen heeft Anouk met goud embossingpoeder teksten gestempeld met de stempel zomer van CraftLab. Het shakermateriaal is ook van Marianne Design en zit deze maand ook in de collectie. De pootjes van de bril heeft Anouk vastgemaakt aan de bril door een sneetje te maken in de bril waar je de pootjes in kunt schuiven. Daarna heeft ze de pootjes iets omgebogen en vastgeplakt op de achterkant van de bril. De pootjes heeft ze daarna terug gebogen zodat de bril ook opengeklapt recht blijft liggen. De bril heeft ze afgewerkt met de tropical flower set.

De flamingo zorgt echt voor een zomers gevoel zeker in combinatie met de nieuwe bladeren die deze maand zijn uitgekomen. Anouk heeft een vierkant kaartje gemaakt en de grote bladeren twee keer gestanst. Deze heeft ze achter het vierkant gestoken en voorop de kaart allemaal verschillende bloemen gemaakt. De bloemen en flamingo heeft Anouk gemaakt met het nieuwe cardstock fresh lemonade. Met de glossy accents heeft Anouk nog waterdruppels gemaakt op de bladeren.

In de juli collectie van Marianne Design zitten ook deze happy fruits van Marleen. Dit fruit kun je natuurlijk ook gebruiken om een beterschapskaart mee te maken maar Anouk heeft er een zomerse verjaardagskaart van gemaakt. Met het felle schudmateriaal fresh lemonade kun je natuurlijk een schudkaartje maken in combinatie met de verschillende soorten fruit. De bril en de hoed van de banaan zitten in de mal erbij dus de stukjes fruit kun je zelf naar eigen idee aankleden.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

2 reacties op “Ik hou van de zomer”

  1. horsmeier schreef:

    Wat een geweldige kaarten! Groetjes Betha

  2. j.thoonen schreef:

    Wat leuke kaarten zijn het geworden
    Grt van Judith

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag