• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5165 artikelen
  •    

Knutsel mee met ons twee! Beterschap

230 keer gelezen

Het was weer even geleden, de laatste LIVE knutsel mee met ons twee met Daisy en Jolanda maar deze week zijn ze toch weer samen aan de slag gegaan met een artikel van CraftLab. Deze keer in de hoofdrol de Wordz XL stans met het woordje beterschap van CraftLab.

Beiden hebben er in hun heel eigen stijl een kaartje mee gemaakt. Jolanda heeft het gecombineerd met Dutch Doobadoo en Daisy met Sweet Stories. Hoe de kaartjes gemaakt zijn zie je natuurlijk weer in de video die je vindt onderaan dit blog.

En er is deze week natuurlijk ook weer een leuke challenge voor jullie. We willen in de Noor & Zo Facebook groep graag kaartjes zien met deze mal beterschap. Vergeet niet bij het posten van je kaartje ook de hashtag #knutselmeechallenge. We hopen dat jullie allemaal weer gezellig mee gaan doen!

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag