• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5342 artikelen
  •    

Knutsel mee

320 keer gelezen

Na een aantal weken weg geweest te zijn was er afgelopen maandag weer een gezellige Knutsel mee met Daisy en Jolanda. Jullie kunnen de maandagavond 20.30 uur weer vrijhouden in jullie agenda voor een avondje gezelligheid en creativiteit.

Beide dames zijn deze week aan de slag gegaan met de nieuwe Artist Trading cards mal van CraftLab waar je ook leuke pockets mee kunt maken. Jolanda heeft naar een idee van Gerlinde een pocketalbum gemaakt. Neem voor de kaft een stuk Kraft aardstock van 7,5 x 24 cm en ril dit op de korte kant op 11 en 13 cm. De verdere uitleg van het boekje vind je in de stap voor stap video onderaan deze blog.

Daisy heeft een leuke pocketkaart gemaakt op een slimlinekaart. In de pockets heeft Daisy spetters uitgestanst met de splashes mal. Het kaartje is afgewerkt met onze nieuwe Super Buddy’s.

En we delen in deze blog ook nog graag het originele idee van Gerlinde van het pocketboekje. Gerlinde heeft een liggend boekje ervan gemaakt in thema Jungle.

Ook Judith heeft een pocket album gemaakt maar dan weer op een andere manier. Ze heeft meerdere pockets gestanst in regenboogkleurtjes en deze met de ruggen tegen elkaar geplakt.

We hopen dat we jullie weer mochten inspireren met deze blog om mee te doen aan onze #knutselmeechallenge van deze week. De opdracht is eenvoudig: maak een creatie met de nieuwe Artist Trading Cards stansmal en post deze in onze Noor & Zo Facebook groep. Meedoen kan tot maandag 15 mei aanstaande.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag