• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5343 artikelen
  •    

Merry christmas

1341 keer gelezen

Wij zijn superblij dat onze vriend Henri na maanden weer leverbaar is. Jolanda kon het dan ook niet laten om hem de hoofdrol te geven op dit kerstkaartje. Het ideetje van het gebruik van diverse slimline mallen over elkaar komt van Judith. Kennen jullie onze mooie slimline stans met ijskristallen van CraftLab? Je geeft deze mal een extra dimensie door er ook eiskristall van Viva Decor overheen te strooien. Dit kun je bevestigen met de lijm van Dutch Doobadoo.

Jolanda heeft onze Henri een kerstroosje in zijn hand gegeven, ook dit is een stans van CraftLab. Achter de slimline stans met ijskristallen is de embossing folder Merry Christmas verwerkt. De randen van dit papier zijn aangezet met een Memento inkt in de kleur Gray flanel.

En hieronder ook nog even het kaartje van Judith die dus dit ideetje had om beide slimline mallen over elkaar heen te gebruiken. Judith heeft de kaart afgemaakt met Theo en er dit keer een stinkdiertje van gemaakt. Bij de slimline mal met ijskristallen zitten ook stansen met losse kristallen en die heeft ze Theo in zijn handjes gegeven.

Ook delen we in deze blog nog even een kaartje van Myrthe. Een heel ander ideetje ook weer met dezelfde slimline stans. Zij heeft er een shakerkaart gemaakt door achter de slimline stans mica te plakken. Het eiskristall wat op bovenstaande kaartjes gebruikt is kun je ook heel goed weer als schutmateriaal gebruiken.

Dankjewel weer voor het lezen van deze blog. Onze designers vinden het leuk als je een reactie voor ze achterlaat.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

2 reacties op “Merry christmas”

  1. horsmeier schreef:

    Zo leuk allemaal! Groetjes Betha

  2. Marianne schreef:

    Erg leuk!

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag