• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5676 artikelen

Snow Ho Ho

95 keer gelezen

Hebben jullie ook al ontdekt hoe leuk het maken van memorydex kaartjes is? Joyce is er voor jullie al LIVE mee aan de slag gegaan en deze video kunnen jullie weer terugkijken op het Noor en Zo YouTube kanaal. De link naar de video vinden jullie onderaan deze blog.

Met de handige stansmal memorydex van Vaessen kun je je kaartjes in elke kleur stansen die je zelf wilt. Omdat in de mal verschillende laagjes zitten kun je dit mooi opbouwen. Het designpapier wat Joyce heeft gebruikt is in de winter van Bella Lulu. In dit designpapier zitten schitterende printjes die je heel goed kunt gebruiken voor het maken van memorydex kaartjes. De plaatjes die Joyce heeft gebruikt zijn de stansplaatjes winter van Bella Lulu. De tekst snow ho ho komt uit de stansplaatjes Snow hoho van Bella Lulu.

De nieuwe Postage stamp mal van CraftLab is een hele mooie basismal die ook uit verschillende lagen bestaat. Door twee lagen cardstock en nog een laag met designpapier te maken krijg je een mooie diepte in je kaart. Joyce heeft het middenstuk ook nog eens verhoogd opgeplakt zodat je daar nog leuk iets achter kunt steken. Ook voor deze kaarten heeft Joyce het designpapier en de stansplaatjes in de winter gebruikt van Bella Lulu.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag