• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5169 artikelen
  •    

Spring Charm

708 keer gelezen

Heb je deze mooie lijn van Craft O’Clock al gezien? Het is de lijn Spring Charm. Deze bestaat weer uit 3 sets, namelijk een papierset, basis set en extra set met plaatjes. Jolanda heeft er vorige week een live mee gegeven en deze pocketkaart met flappen mee gemaakt. Als basis hiervoor heeft ze de Studio Light card shape dome mal gebruikt. Van de mal heeft ze alle lagen uit verschillend papier gestanst zodat het een mooi geheel wordt. Wil je zien hoe deze kaart gemaakt is? De video vind je weer onderaan deze blog.

Op de 2 buitenste flappen heeft ze Craftlab ovalen stans gebruikt. Hier op de extra set met plaatjes verwerkt. De bloemen van de set heeft ze wat opgebold met de Marianne Design bloemenvormset. Zo gaan de bloemen meer leven op je kaart.

In het midden heeft ze 2 labels er boven uit laten steken. Deze labels zitten ook in de extra set Spring Charm. Een gaatje er doorheen met hempcord om er een mooi geheel van te maken.

Ook Karin is met deze prachtige sets aan de gang gegaan. Ze heeft als basis voor deze kaart een Foldcard mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Als je twee shakervensters van Studio Light tegen elkaar aan plakt krijg je een leuke doorkijkkaart.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag