• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5348 artikelen
  •    

USA

288 keer gelezen

Afgelopen woensdag was Antoinette live in onze Noor & Zo Facebook groep. Ze heeft met de Card Art Jackpot en de Crafty Kit USA van Dutch Doobadoo onderstaande shakerkaart gemaakt. Het nieuwste Friendz diertje Benjamin heeft de jackpot gewonnen, de bandana om zijn hoofd komt uit de Creatables piraat van Marianne Design.

Antoinette heeft ook de onderstaande kaartje gemaakt met de Crafty Kit USA van Dutch Doobadoo. Voor het linker kaartje heeft ze de Build Up mal van de auto gebruikt. De leuke gnoompjes in de auto zijn uitdrukkertjes die in de Crafty Kit USA zitten. Voor het rechterkaartje heeft ze de nieuwe Card Art soda gebruikt. De hoed die Benjamin op heeft is gemaakt met de Friendz accessoires Notenkraker van Creative Craftlab. Alle kaartjes van de laatste demo van Anoinette staan natuurlijk weer bij ons in de winkel.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Bekijk de online workshop

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag