• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5092 artikelen
  •    

Vlieg met me mee

162 keer gelezen

Vlieg met me mee, naar de regenboog? Of het maakt Benjamin eigenlijk niet uit waar naar toe. Hij voelt zich helemaal happy in zijn aardbeienballon. Deze kaart is gemaakt door Monique Haarhuis. Als basis heeft ze een drieluit van Dutch Doobadoo gebruikt. De achtergrond is beinkt met de mask stencils van d wolkjes en de grapjes. Maar Monique heeft op het linkerpaneel ook het mask stencil van de berkenbomen gebruikt.

Wist je dat je je structuurpasta ook op kleur kunt maken door er een kleurtje inkt doorheen te mengen voor het aanbrengen. Op deze manier heeft Monique de bomen een kleurtje gegeven.

We blijven nog even bij de avonturen van Benjamin. Na zijn vliegreis heeft hij natuurlijk honger en dorst gekregen. En voilà hij heeft een lekkere smoothie voor zichzelf gemaakt met heel veel fruit. Judith heeft deze kaart natuurlijk gemaakt met heel veel stansmallen van CraftLab. De stukjes watermeloen heeft ze gemaakt met de cirkelstance van CraftLab en hier vervolgens partjes van gesneden.

Ook op het kaartje van Judith gaat onze Benjamin de lucht in. Deze keer komt ie vanuit de Betuwe waar hij zijn mandje volgeladen heeft met lekkere aardbeitjes.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag