• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Zalig kerstfeest

275 keer gelezen

Marianne Design heeft afgelopen maand hele handige cirkelstansen uitgebracht waar precies de nieuwe stickers van Marleen in passen. Jolanda is hier al LIVE mee aan de slag gegaan en deze video kunnen jullie weer terugkijken op ons Noor en Zo YouTube kanaal. In deze blog laten we jullie graag nog meer inspiratie zien met deze nieuwe artikelen uit de augustus collectie van Marianne Design.

De lay-out cirkel mal van Marleen blijft onwijs populair, ook nu wordt hij weer veel gebruikt omdat de nieuwe cirkelstansen en stickers hier precies in passen. Omdat de lay-out cirkel mal een no end mal is kun je deze op verschillende manieren gebruiken. Je kunt de mal recht of schuin stansen en hiermee dus ook een vierkante of een slimline kaart mee maken. Het designpapier dat Jolanda heeft gebruikt is het nieuwe designpapier christmas at home van Marianne Design. Behalve designpapier heeft Marianne Design nu ook bijpassend cardstock uitgebracht, hoe handig is dat! Uit de grote cirkel heeft Jolanda Henri laten piepen en hij heeft de nieuwe waxzegel happy paw mail in zijn handjes. Een kerstmuts en de poinsettia van Hobbizz maken het kaartje helemaal af.

Zoals Jolanda in haar video heeft uitgelegd passen de stickers van Marleen perfect in de nieuwe cirkelstansen. Je stanst dus verschillende cirkels uit het designpapier en kijkt qua kleur welke stickers hierop passen. Zo krijg je altijd een mooi geheel. Deze stickers zijn ook leuk om los op een kaart te verwerken of om een enveloppe mee te sluiten. Behalve plaatjes zitten er ook meerder teksten in deze set.

Anouk was voor haar DEMO begin augustus natuurlijk ook al aan de slag gegaan met deze leuke artikelen en ze heeft er een iets klassiekere kerstkaart mee gemaakt. Anouk heeft ook stickers uitgezocht die bij de blauwe kleur van het papier passen. De stickers hoeven ook niet precies in de lay-out mal te passen maar het is net leuk om hier mee te spelen. Ook hier en daar een extra sticker een stukje over elkaar plakken geeft een speels effect. De tekst fijne kerst heeft Anouk gebruikt uit de nieuwe kerstbal mal van Marianne Design. Bij deze mal zitten ook de sterren die Anouk op haar kaart heeft gebruikt. De Poinsettia op Anouk haar kaart komt uit de kerstcollectie van vorig jaar.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Zalig kerstfeest”

  1. horsmeier schreef:

    Heel mooi! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag