• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5941 artikelen

Fijne Kerst

36 keer gelezen

Afgelopen zondag stond er weer een gezellig online feestje op onze agenda waarin we gingen spelen met onze goodiebag fijne kerst. We hebben voor jullie een mooi pakket samengesteld met diverse nieuwe materialen van ons eigen merk Bella Lulu dat je voor een scherpe prijs kunt bestellen. We hebben nog een aantal goodiebags over en die kun je onderaan deze blog bestellen.

Bij dit pakket krijg je 5 online workshops die je ook later terug kunt kijken in een gesloten Facebook groep. Jolanda heeft in haar workshop een shadowbox gemaakt met de materialen uit het pakket. De kaart is aangekleed met de stansplaatjes fijne kerst van Bella Lulu.

Ook zit er in het pakket een nieuwe Nederlandse tekststempelset van Bella Lulu. Die is aan de binnenzijde van de shadowbox gebruikt.

Monica heeft voor het festijn live deze shaker kaart gemaakt en hiervoor heeft ze de mooie ribbon doily mal van Hobbizz gebruikt. Door de doily mal heeft Monica een mooi lintje gedaan. Het designpapier en de plaatjes die Monica heeft gebruikt komen uit de nieuwe papierset een fijne kerst van Bella Lulu. De poinsettia op Monica haar kaartje is een stansmal van Hobbizz.

Ook Joyce is live aan de slag gegaan met het pakket en ze heeft er onderstaand drieluik mee gemaakt. Op alle drie de panelen heeft Joyce een pocket gemaakt waar ze weer leuke labels in heeft gestopt.

De tekst die Joyce op het grote label heeft gebruikt komt uit de nieuwe stempelset knallende kurken van Bella Lulu. De labels heeft Joyce gemaakt met een pons van Vaessen.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen van dit festijn op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag