• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5561 artikelen

Vrolijk kerstfeest

2701 keer gelezen

Van Dutch Doobadoo is er weer een hele leuke kerstcollectie uitgekomen genaamd ”vrolijk kerstfeest”. Dia is al aan de slag gegaan met alle leuke materialen en in deze blog laten we jullie graag haar kaartjes zien.

In de nieuwe collectie zit natuurlijk ook weer een build-up mal en om in het kerstthema te blijven is dat deze maand dit leuke kerstkonijn. Dia heeft voor de achtergrond van haar kaart het mask art vuurwerk van Dutch Doobadoo gebruikt. Het vuurwerk kun je natuurlijk met verschillende materialen aanbrengen op je achtergrond, voor dit kaartje heeft Dia gekozen voor structuurpasta. De kaart heeft ze verder aangekleed met het papier en plaatjes uit de crafty kit vrolijk kerstfeest en de losse stansplaatjes.

Er is ook een nieuwe fold art mal landschap uitgekomen en deze mal is natuurlijk heel erg geschikt om tafereelkaartjes mee te maken. Herkennen jullie het leuke designpapier uit de craftykit met de kerstman en de konijntjes? Alle kleuren matchen weer perfect met elkaar. Met de losse stansplaatjes en teksten maak je het kaartje compleet.

Dia heeft voor de basis van onderstaande kaart een leerzame les gebruikt van de driehoekkaart. Deze basis kun je echt voor alle soorten kaarten gebruiken en is heel geschikt voor kerst. Door allemaal verschillende soorten designpapier te gebruiken krijg je een heel vrolijk geheel. Op de kleine tag heeft Dia nog de nieuwe stempel candy cane gestempeld en ingekleurd.

Het nieuwe ornament kun je ook heel leuk op een vierkante kaart verwerken en hier een schudkaart van maken met behulp van Mica. De stempel santa is coming heeft Dia 2 keer gestempeld. 1 keer in zwart wit aan de binnenkant van de shaker en 1 keer in kleur aan de buitenkant. Het ornament heeft Dia verder nog afgewerkt met een tekst en wat losse stansplaatjes.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje. Je kunt deze collectie los bestellen of als voordeelpakket.

Tags:

Eén reactie op “Vrolijk kerstfeest”

  1. horsmeier schreef:

    Allemaal weer top! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag