• Momenteel zijn wij bezig met onderhoudswerkzaamheden. Dit kan af en toe een error geven, excuses voor het ongemak.
  •    Gratis verzending vanaf 75 euro
  •    Betaal veilig en snel
  •    Fysieke winkel met brasserie
  •    5953 artikelen

Happy Harvest

276 keer gelezen

De nieuwe collectie happy harvest van Dutch Doobadoo vliegt bij ons de winkel uit en dat is niet gek want het is me toch een leuke herfstcollectie. Joyce is al LIVE aan de slag gegaan met deze nieuwe release en deze video kun je natuurlijk weer terugkijken. De link naar de video vind je onderaan deze blog. Ook Mindy heeft al heel veel leuks gemaakt met deze collectie en dat laten we jullie in deze blog graag zien.

Joyce heeft een pocketkaart gemaakt met de shape art mal Kevin en het mooie designpapier happy harvest. Je kunt alle producten los aanschaffen maar we hebben ook weer een voordeelpakket gemaakt en die kun je onderaan deze blog bestellen. In de collectie zitten ook weer handige stansplaatjes dus je hoeft niet zelf te knippen. Behalve plaatjes zijn er ook bijpassende teksten, stickers en glitters.

De groentekraam van Dutch Doobadoo kun je voor de herfst natuurlijk heel gemakkelijk ombouwen tot een pompoenenkraampje zoals Mindy op onderstaand kaartje laat zien. Mindy heeft nog een tekst en wat bladeren op het kraampje verwerkt. Ook de teksten passen qua kleur weer perfect bij het designpapier.

Met het Milano alfabet van Dutch Doobadoo kun je natuurlijk altijd een passende tekst maken voor op je kaart. Mindy heeft gekozen voor de tekst fall en deze past precies op de shape art XL Maja. De kaart heeft Mindy afgewerkt met een paar stansplaatjes en de tekst let’s get cozy.

Ook eenvoudige kaarten kunnen heel mooi zijn. In het designpapier happy harvest zitten behalve mooie printjes ook kaartjes met teksten. Mindy heeft een tekst in het midden van haar kaart geplakt en deze afgewerkt met een tekst en plaatjes uit het setje met stansplaatjes.

Met de fold art 2 luik van Dutch Doobadoo kun je natuurlijk ook een enkele kaart maken zoals Mindy hieronder laat zien. Op de kaart heeft ze card art september verwerkt in combinatie met de nieuwe herfst collectie.

Onderaan deze blog hebben we voor jullie alle gebruikte materialen op een rijtje gezet zodat je ze heel eenvoudig toe kunt voegen aan je winkelmandje.

Tags:

Bekijk de online workshop

Eén reactie op “Happy Harvest”

  1. horsmeier schreef:

    Heel erg leuk! Groetjes Betha

Geef een reactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de nieuwste producten, de geplande online events, aanbiedingen en meer? Meld je hier aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief door je naam en e-mailadres achter te laten.

Ben jij op zoek naar inspiratie?

Lees onze blogs, volg ons op Facebook en Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal.

Stel hier je vraag